Domnul este aproape!

13 NOIEMBRIE

“Cădeau înaintea Celui ce şedea pe scaunul de domnie,... îşi aruncau cununile înaintea scaunului de domnie şi ziceau: Vrednic eşti DOAMNE şi DUMNEZEUL nostru, să primeşti slava, cinstea şi puterea, căci Tu ai făcut toate lucrurile.” Apocalipsa 4:10-11

Regina Victoria a Angliei auzise pe unul din preoţi vorbind de a doua venire a lui Cristos. După aceea discutând cu un prieten de al ei a spus: „Vai ce mult doresc ca Domnul să vină în timpul vieţii mele!" „De ce, Maiestate, aveţi această dorinţă profundă?" - întrebă acesta. Cu o adâncă mişcare a răspuns: „Deoarece şi eu aş arunca coroana la picioarele Lui."
Aici pe pământ în urmarea Mântuitorului Isus Cristos cel lepădat şi batjocorit, noi credincioşii, nu purtăm cununi în chipul versetului nostru ci noi avem de purtat crucea suferinţelor şi a batjocorilor. Dar pentru a-i îmbărbăta pe ai Săi să fie tari până la capăt, Domnul a prezis celor care vor învinge că vor primi cununi (Apoc. 2:10).
Celor care au luptat lupta cea bună a credinţei, şi au isprăvit alergarea, au păzit credinţa, le este pregătită „cununa neprihănirii" (2Tim. 4:8). Celor care au inimă pentru turma lui Dumnezeu, o slujesc şi caută să o păzească, Păstorul cel Mare le promite o „cunună care nu se poate veşteji, a slavei" (1 Pet. 5:4).
Ce fericire pentru cei credincioşi, care o dată în faţa Tronului vor arunca cununile, proslăvind Numele Dumnezeului celui Viu în slava Sa!
Dorim mult să vedem la acest apropiat sfârşit al veacurilor ridicându-se o ceată de creştini care să apere cu îndârjire sfântă adevărurile Bibliei şi care să lupte sub steagul pe care e scris nepieritorul Nume al lui CRISTOS.
Vrei să fi şi tu, cititor creştin, un astfel de luptător, care să recunoşti că NUMAI Numele lui Isus este de ajuns?

Sursa AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

"Printre lucrurile mele cele mai de preţ pe care le posed sunt şi câteva cuvinte pe care nu le-am spus niciodată." (Card Orson Rega)