Domnul este aproape!

16 NOIEMBRIE

“Căci toţi trebuie să ne înfăţişăm înaintea scaunului de judecată al lui CRISTOS, pentru ca fiecare să-şi primească răsplata după binele sau răul...” 2 Corinteni 5:10

Sfinţii NU vin la judecată - aceasta a purtat-o Cristos pentru ei la cruce – dar ei se vor înfăţişa în faţa scaunului de judecată a lui Cristos şi vor primi răsplata pentru ceea ce au făcut când erau în trup. Lucrul şi faptele lor sunt minore în comparaţie cu ceea ce a făcut El pentru ei. Dar totuşi vor primi o răsplată. Dar dacă neglijezi harul şi mărturia Duhului din tine şi pe calea aceasta nu aduci roade, atunci vei suferi consecinţele. Ce important este a umbla tot timpul în lumina lui Dumnezeu şi a judeca tot ce nu poate suporta această lumină. Din partea lui Dumnezeu nu lipseşte nimic pentru a putea efectua tot binele. În faţa scaunului de judecată al lui Cristos sufletul va recunoaşte acest adevăr. Cât de rău este că inimile noastre sunt atât de împietrite şi dragostea lui Dumnezeu nu poate aduce roade în noi. Aceasta înseamnă pentru noi o pierdere care în veci nu o mai putem recăpăta.
Foloseşte timpul şi priceperea ta pe deplin pentru Acela care şi-a dat viaţa pentru tine! Domnul este aproape! Mahrama uşoară care desparte timpul de veşnicie tremură la suflarea Aceluia care vine. Dacă ar veni astăzi cum veţi sta în faţa Lui? Puteţi pofti în acelaşi timp premii cereşti şi pământeşti? Puteţi să umblaţi în acelaşi timp cu Isus şi cu imboldurile firii pământeşti? E timpul ca inima să strige: „Oh, Galileene, m-ai biruit!" Numai predându-te pe de-a întregul lui Cristos poţi să aduci roade vrednice de veşnicul Său Nume.
Vă rog, copii ai lui Dumnezeu, care mai trăiţi pe pământ, pentru bogăţiile nemăsurate ale dragostei Lui, să nu păstraţi pentru voi înşivă un dram din comorile voastre, o părticică din talentele voastre, o fărâmă din puterile voastre, o secundă din vremea voastră. TOTUL pentru Cristos!

Sursa AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

"Printre lucrurile mele cele mai de preţ pe care le posed sunt şi câteva cuvinte pe care nu le-am spus niciodată." (Card Orson Rega)