Domnul este aproape!

19 OCTOMBRIE

“Au chemat dar pe Rebeca, şi i-au zis: Vrei să te duci cu omul acesta? Da vreau!” Geneza 24:58

Rebeca, fiica lui Betuel a fost pusă în faţa unei alegeri. Sluga lui Avraam i-a descris persoana lui Isaac, unicul fiu prea iubit al lui. Acum avea să se decidă.
„Vrei să te duci cu omul acesta? au întrebat-o pe Rebeca. Aceasta a fost o clipă de mare preţ pentru ea. Două căi erau în faţa ei: fie că rămânea mai departe în casa unde crescuse, ori dintr-o dată să lase totul, părinţi, surori, casa părintească, liniştea şi pe deasupra tuturor să facă o călătorie grea. Avea însă în viitor să fie soţia fiului binecuvântărilor şi moştenitorul lui Avraam.
Rebeca le-a răspuns cu toată inima: „Da vreau." Inima ei era deci să părăsească tot ce îi era mai scump şi să urmeze pe omul acela care avea s-o ducă Ia Isaac. In faţa lor era o călătorie lungă şi grea prin pustie dar ţelul spre care mergeau era măreţ.
Stimate cititor, Cum răspunzi tu la dragostea Domnului Isus Cristos? Vrei să te decizi pentru El sau pentru această lume care în curând va trece? Alegi prezentul sau viitorul, iadul sau fericirea veşnică? DECIDE-TE AZI!

Decide-te pentru Cristos, moştenitorul tuturor lucrurilor, căci, cu El ai de primit imense şi nepreţuite lucruri. Prin El ai viaţa veşnică, haina albă a neprihănirii şi atâtea bunuri care nu termini să le enumeri; într-un cuvânt în Domnul Isus Cristos găseşti TOTUL DEPLIN (Col. 2:10).
Viaţa e aşa de nesigură. Zilnic mor pe pământ peste 210:000 de persoane. La fiecare tic-tac al ceasornicului pleacă mai bine de două suflete în veşnicie. Ai tu siguranţa că nu vei fi următorul? Te bizui pe faptul că eşti sănătos? Te bizui pe faptul că ai studii? În veşnicie pleacă şi oameni sănătoşi, şi tineri, şi cu studii şi fără studii. Dacă nu crezi verifică acest lucru în cel mai apropiat cimitir, în Numele Domnului Isus Cristos, te rog împacă-te cu Dumnezeu până nu va fi prea târziu.

Sursa AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

"Printre lucrurile mele cele mai de preţ pe care le posed sunt şi câteva cuvinte pe care nu le-am spus niciodată." (Card Orson Rega)